En venn i nøden

Bekymringer er slitsomt. Med PT33 Personal Tracking System får du noen bekymringer mindre.

En venn i nøden
Publisert

Du burde kanskje forstått at stedsans ikke var helt din greie da du endte opp med grillburger fra Burger King i bagasjerommet, mens du egentlig skulle hente koldtbord til konfirmasjonen til dattera di.

Vel, fortvil ikke. Neste gang du befinner deg i en nødsituasjon som for eksempel involverer strippebar, VISA-kort og jenter som sier altfor snille ting til en fyr som er så kjedelig at selskapsgjester sier rett ut at de ikke kan komme i kveld fordi neste episode av maling tørker går på Discovery — så skal du trykke på den store, tydelige knappen på PT33, ditt persolige sporingssystem.

Nød lærer naken kvinne ...

Den er koblet til mobiltelefonnettet, og vil umiddelbart sende en nødmelding til den av dine venner eller familie som du har betalt mest for å stå i standby i tilfelle en farlig situasjon skulle oppstå.

PT33 kan naturligvis også brukes i det godes tjeneste, for eksempel for poden på åtte som skal på klassetur i helga. Det burde kanskje bekymre deg litt at den største pøbelen på skolen kommer til å banke opp arvingen fordi han har med seg den støggeste, teiteste greia jeg har sett overalt hvor han går, men dine bekymringer er tross alt viktigere enn hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer