Er du virkelig i slaget?

Da kan du vinne 7 millioner kroner.

Er du virkelig i slaget?
Publisert

Har du et halvt sekund? Fint, det er tiden jeg trenger for å oppsummere min erfaring med golf, noe som sikkert bidrar til å forklare alle fordommene jeg har om sporten.

Én av disse fordommene er at hvem som helst kan tjene millioner på å slå en liten ball oppi et hull. På denne golfbanen i Sør-Afrika er det faktisk sant.

(Sjekk videoen og bildespesialen nederst i saken!)

Noe ekstra

Det er likevel ikke en hvilken som helst bane det er snakk om. Den har for det første nitten hull, i motsetning til de sedvanlige atten som Tiger Woods og de andre gutta forholder seg til når tjener penger.

For det andre så befinner det nittende hullet seg nedenfor et utslagspunkt plassert på toppen et 430 meter høyt fjell ...

Legend Golf & Safari Resort tilbyr med andre ord en golfopplevelse verden ikke har sett maken til, men det stopper naturligvis ikke der.

Les også: De kjører som gærne

Millioner av kroner

Klarer du få ballen i det nittende hullet, som de like godt har kalt Extreme 19th, på ett slag, vanker det nemlig fine premier. Intet mindre enn én million dollar, eller nesten sju millioner kroner, kan du ta med i kofferten hvis du utrolig nok skulle klare det umulige slaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer