Et vindu mot Windows

Samsungs SyncMaster 400PXn er et selvstendig display som kjører Windows XP. Helt sant.

Et vindu mot Windows
Publisert

Det er ikke meningen at du skal løpe ut i bare håndkleet for å lete etter denne skjermen i nærmeste databutikk. Hadde det vært så viktig kunne du vel bare satt deg ned foran skjermen og bestilt via nettet som normale folk.

Samsungs nye SyncMaster er et lite monster på 46 tommer, som først og fremst er beregnet på personer som tilbringer hele dagen med å vise fram tredimensjonale grafer og PowerPoint-punkter (PPp) - og som angivelig liker det.

Effektivisering.

Bedriftsmarkedet vil bli ekstatisk over at Windows XP ligger pakket inn i innmaten på skjermen, slik at de kan gjøre både Office og allerede nevnte PowerPoint-dokumenter uten å måtte gå omveien om en ekstern maskin.

Skjermen kan dessuten konfigureres til å vise ett helt bilde i en 4x4-matrise, ved å sette sammen 16 SyncMaster-modeller. Det er også mulig å fjernstyre den samme matrisen ved hjelp av Samsungs MagicNet-teknologi, slik at du kan stå på andre siden av bygget mens du kjører grove bilder på skjermen for å overraske sjefen din under det ekstraordinære styremøtet. Han ble overraska, ja. Det ble kanskje ikke du da du mista jobben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer