Få barndommen tilbake!

Hadde vi bare hatt Porsche Kinderbob da vi vokste opp.

Få barndommen tilbake!
Publisert

Se ut vinduet ditt. Hva ser du? Hvis du svarer "en blotter" foreslår vi at du ringer politiet, eller finner fram et videokamera.

Hvis du heller ikke i dag ser snø, kan du også ringe politiet - for å anmelde de som er ansvarlig for den globale oppvarmingen, og for at det hvite pulveret uteblir. Nei, Anders Myrvold, ikke det hvite pulveret.

Folke-Porsche.

Når snøen endelig kommer skal du overraske minsten med kjelken som kommer til å gjøre ham (eller henne) til den ukronede kongen (eller dronningen) i akebakken, og som vil få ham (eller henne) inn på de mest prestisjefulle skolene i utlandet når barndommen er over.

Porsche Kinderbob er nemlig den typen kjelke.

Den ser ut som den kan nå hittil uante toppfarter på holkeføre, og kommer med styre (heldigvis), støtdemping, metallmeier og et horn som du kan hamre desperat på for å få drittungene nederst i bakken til å fløtte seg!

Nesten gratis.

Den leveres i Porsche-plastsølvfargen, og passer for alle barn over tre år. Prisen er 520 kroner (uten frakt og moms), og kan kanskje bestilles her.

Advarsel: Kinderbob tåler ikke personer over 60 kilo, så hvis du har tenkt å gi denne i gave til deg selv til jul foreslår vi at du ringer Idrettshøgskolen og plukker opp noen kostholds- og treningstips før du kaster deg ned bakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer