Fjernkontroll for fjerne folk

Er dette ansvarlig dyrehold? Nja, vi tviler.

Fjernkontroll for fjerne folk
Publisert

Jada, jada - vi vet. Det er 2008 og det er fortsatt ikke mulig å hente posten via fjernkontrollen, og samme dingsen som styrer TVen kan fortsatt ikke sette på vaskemaskinen.

Nå kan du derimot stryke gi bikkja mat i Oslo fra et hotellrom i Australia fra lista over ting fjernkontrollen ikke takler.

Summa summarum.

Det er en kombinasjon av en rekke produkter som gjør underverket mulig. Ergo Pet Feeder er navnet på selve matemekanismen, mens INSTEON-teknologi gjør det mulig å styre materen fra i prinsippet hvor som helst.

Sistnevnte er en automatiseringsløsning for hjemmet, hvor du kan styre og tidskontrollere alt fra lys og varme og husholdningsapparater via en USB-kobling. Ved å koble den til nettet, PCen og matskåla kan du altså styre foringsrytmen til Fido eller Pusur fra alle steder der du har tilgang til Internett.

Ergo-matskåla er laget for katter og hunder over sju kilo. De som har katter som veier mer enn sju kilo bør kanskje vurdere å gi den mindre mat, ikke mer, men vi skal la moralismen ligge.

Bilder på epost.

Dispenseren kan programmeres til å utlevere mat inntil åtte ganger daglig, sju dager i uka hele året. Maten leveres i små doser og i langsomt tempo, slik at ikke bikkjer med ukontrollerbar appetitt spiser seg ihjel første dagen, og en forsiktig ristemekanisme gjør risikoen for at mat setter seg fast i trakta minimal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer