Fjernkontrollen som lytter

Sliten i fingrene av å zappe? Frykt ikke ...

Fjernkontrollen som lytter
Publisert

Bare det å skvise inn den røde on/of-knappen kan fortone som den rene skjære styrkeprøven til tider. For ikke å snakke om det å spole fram og tilbake (du må tross alt holde knappen inne!)

Heldigvis går verden videre også innenfor fjernkontrollverden – Amulete Remote er fjernkontrollen du i stedet kan snakke til.

Stemmestyrt.

Enheten lanseres som verden første stemmestyrte fjernkontroll for Vista Media Center. Den forutsetter altså at du har denne programvaren (Windows Media Center følger med Home Premium og Ultimate-versjonene av Vista.)

Ønsker du å lytte til Rolling Stones, kan du for eksempel bare si: "Amulet, Play Artist Rolling Stones", og Rolling Stones vil strømme ut av høyttalerne.

(Og du kan fortsatt ha colaglasset i den ene hånda og potetgullskåla i den andre.)

På samme måte kan du be Amulet om å skrifte kanal: "Watch Channel Discovery” eller be den spole framover: "Skip Forward 30 Minutes”.

Som en mikrofon.

Fjernkontrollen har en innebygd mikrofon som du er nødt til å snakke rett inn i for å få respons. Du slipper dermed at den skal gå helt amok når du har folk på besøk og dere kanskje har musikkquiz gående der en rekke artist-navn blir nevnt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer