Flammekaster i miniatyr

Lighter for Lars Monsen-menigheten.

Flammekaster i miniatyr
Publisert

Jeg har hørt at hvis Lars Monsen er i USA og har ti dollar, og Chuck Norris er samme sted med samme summen, så har Lars Monsen tjue dollar.

Monsen ville sikkert også vært i besittelse av denne monsterlighteren hvis han hadde hatt lyst. Det Monsen vil ha, det får han.

Værfast.

Delta Shockproof Lighter fra Windmill Lighters er muligens tøffere enn både Monsen og Norris, selv hvis de to kjempene hadde samlet kreftene til felles kamp, og det er ikke bare fordi den ser ut som en håndgranat.

Lighteren skal fungere under alle værforhold, som blant annet betyr at du kan starte ild i sterk vind og i regn - eller begge deler -, om så måtte være.

Slagkraft.

Det svært maskuline fyrtøyet er støt- og slagsikkert, leveres i en robust elastomerinnpakning, og har dessuten et overdimensjonert brennstoffvindu slik at du kan holde orden på hvor mye lightervæske som er igjen når du fyrer som verst. Ja, vi snakker om deg, pyroman-Petter.

Veiledende pris er 60 dollar, eller rundt 350 kroner (uten frakt og moms), og kan muligens bestilles her.

Kilde: Uncrate

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer