Fly førsteklasses for 200 kroner

Oppblåsbar pute lar deg reise som på førsteklasse for en billig penge.

Fly førsteklasses for 200 kroner
Publisert

Klasseskillet er kanskje ikke så tydelig i Norge lenger, men internasjonalt operer fortsatt flyselskapene med en førsteklasseavdeling – der blant annet setene er langt bedre enn det flesteparten av oss har råd til å betale for.

Reiser du ofte og over lengre strekninger på økonomiklasse, kan de ekstremt harde setene forårsake stiv nakke, hodepine, og kanskje også en viss frustrasjon fordi det finnes passasjerer i flyet som sitter bedre enn deg.

Smart løsning.

Men nå er det kommet et fullgodt alternativ for oss som er vant til å stirre inn i det blå forhenget fremst i flyet.

First Class Sleeper er en oppblåsbar pute som ikke er større enn en paraply når du presser lufta ut av den – den vil derfor gli enkelt ned i håndbagasjen din.

Prinsessen på erten.

Blås opp puten når du kommer inn i flyet, og nyt den ekstra støtten for både korsryggen og skuldrene, og hvil hodet i den ekstra hodestøtten (mens du mottar lange blikk fra de andre passasjerene).

Den eneste utfordringen er kanskje å blåse opp puten mellom de trange setene (!), men får du det til kan du se fram til en behagelig førsteklasses flytur – uten stive muskler og med sparte penger på kontoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.