For vinglete fotgjengere

Nå kan du kle deg i en bærbar airbag.

For vinglete fotgjengere
Publisert

Japanerne lufter stadig nye ideer. Denne gangen henvender de seg til vinglete fotgjengere som kan trenge en luftig beskyttelse bakfra.

Hvis du har lett for å falle, ikke bare for nye ideer, men også mot bakken, kan du nå glede deg over den nye airbagen det er meningen du skal kle på deg. Kanskje et hendig antrekk på vei hjem fra byen?

Myk landing.

Den bærbare airbagløsningen veier ca ett kilo og skal festes via stropper til ryggen. En innebygget elektrisk sensor vil sørge for å fange opp raske bevegelser, hvis du faller brått, vil airbagen utløses i løpet av bare 0,1 sekund.

Se video av airbagen her!

Skulle du ha inntatt flere prosenter enn det som gagnlig er, og koordineringen venstre – høyrefot fortone seg som den den rene IQ-test, kan du i det minste glede deg over å få en myk landing om du skulle stryke.

Vel og merke hvis du ikke faller med snuten først. Denne airbagen vil nemlig kun beskytte deg mot fall bakover.

Når airbagen utløses vil den fylles med 15 liter luft, og den er spesielt konstruert for å beskytte hode, nakke og hofter mot kraftige slag.

Fra spøk til blodig alvor.

Airbagen er nok først og fremst beregnet for den eldre garde. Mang en lårhals kunne vært spart hvis ustøe eldre hadde blitt festet til denne luftige løsningen. For ikke å snakke om folk med epilepsi og plutselige anfall.

Airbagen er ventet å ha en utsalgspris på drøye kr 7000.

Se video av airbagen her!

Kilde: engadget.com og telegraph.co.uk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer