For vinglete fotgjengere

Nå kan du kle deg i en bærbar airbag.

For vinglete fotgjengere
Publisert

Japanerne lufter stadig nye ideer. Denne gangen henvender de seg til vinglete fotgjengere som kan trenge en luftig beskyttelse bakfra.

Hvis du har lett for å falle, ikke bare for nye ideer, men også mot bakken, kan du nå glede deg over den nye airbagen det er meningen du skal kle på deg. Kanskje et hendig antrekk på vei hjem fra byen?

Myk landing.

Den bærbare airbagløsningen veier ca ett kilo og skal festes via stropper til ryggen. En innebygget elektrisk sensor vil sørge for å fange opp raske bevegelser, hvis du faller brått, vil airbagen utløses i løpet av bare 0,1 sekund.

Se video av airbagen her!

Skulle du ha inntatt flere prosenter enn det som gagnlig er, og koordineringen venstre – høyrefot fortone seg som den den rene IQ-test, kan du i det minste glede deg over å få en myk landing om du skulle stryke.

Vel og merke hvis du ikke faller med snuten først. Denne airbagen vil nemlig kun beskytte deg mot fall bakover.

Når airbagen utløses vil den fylles med 15 liter luft, og den er spesielt konstruert for å beskytte hode, nakke og hofter mot kraftige slag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer