Fra én til fire

Ett hull er ikke alltid nok.

Fra én til fire
Publisert

Hjemme hos meg lades det til enhver minst to-tre apparater hver time, og hvis det høres ut som en overdrivelse, så stemmer for så vidt. Men det føles i det minste slik.

De fleste elektroniske dingsene et moderne menneske kan i disse dager også lades i bilen, men finnes det stikkontakter med seks uttak der? Nei. Det finnes derimot ting som denne.

Plugg og spill.

Mye elektronikk kan nemlig lades via en USB-plugg, eller de kan lades ved hjelp av en standard tolv-volts plugg som stikkes inn i sigarettenneren.

Med denne ladesplitteren kan du lade inntil fire dingser samtidig, alt fra samme uttak.

Jeg har for eksempel et håndfrisett som akkurat nå beslaglegger sigarettuttaket i bilen. Jeg har også en GPS som trenger strøm oftere enn jeg liker å tenke på. Kan både håndfrisettet og GPSen lade samtidig slik jeg har det nå? Nei. Uutholdelig situasjon, med andre ord.

Rimelig.

Denne splitteren har tre 12V-uttak og en USB-utgang, og kan dermed lade det aller meste mens du kjører. Sørg bare for å ha passasjersetet ledig, for én plass må jo alt rælet du skal lade ligge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer