Fra én til fire

Ett hull er ikke alltid nok.

Fra én til fire
Publisert

Hjemme hos meg lades det til enhver minst to-tre apparater hver time, og hvis det høres ut som en overdrivelse, så stemmer for så vidt. Men det føles i det minste slik.

De fleste elektroniske dingsene et moderne menneske kan i disse dager også lades i bilen, men finnes det stikkontakter med seks uttak der? Nei. Det finnes derimot ting som denne.

Plugg og spill.

Mye elektronikk kan nemlig lades via en USB-plugg, eller de kan lades ved hjelp av en standard tolv-volts plugg som stikkes inn i sigarettenneren.

Med denne ladesplitteren kan du lade inntil fire dingser samtidig, alt fra samme uttak.

Jeg har for eksempel et håndfrisett som akkurat nå beslaglegger sigarettuttaket i bilen. Jeg har også en GPS som trenger strøm oftere enn jeg liker å tenke på. Kan både håndfrisettet og GPSen lade samtidig slik jeg har det nå? Nei. Uutholdelig situasjon, med andre ord.

Rimelig.

Denne splitteren har tre 12V-uttak og en USB-utgang, og kan dermed lade det aller meste mens du kjører. Sørg bare for å ha passasjersetet ledig, for én plass må jo alt rælet du skal lade ligge.

Produktet koster 100 kroner (uten frakt) her.

Kilde: GeekAlerts.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer