Framskritt? Ikke helt.

Denne burde du vært skjermet for.

Framskritt? Ikke helt.
Publisert

Det er ingenting galt med å se TV på do via mobilen, uansett hvilke fornærmelser andre familiemedlemmer måtte kaste din vei når du kommer ut en halvtime seinere.

Men dette? Dette er en vederstyggelighet!

Skjermtroll?

BagTV er så på siden av motebildet at ikke en gang kjendiseriofferet Paris Hilton kommer til vise seg offentlig med den - ikke en gang mot klekkelig betaling.

Håndveska har en innebygget sju-tommers skjerm, og som om ikke dét tilfører BagTV nok vekt har den også en liten DVD-spiller koblet til skjermen. Er du liten, nett og anorektisk nok knekker du håndleddet før du i det hele tatt har begynt å fylle den med sminke og slankepiller.

Et gjennomsiktig deksel beskytter skjermen mot skraper og støt, mens en USB-inngang gjør at du kan spille av både bilder og videoer fra den medfølgende mp3-spilleren mens du går. Skjermen har også støtte for SD-minnekort.

Du lurer kanskje på hvorfor BagTV i det hele tatt eksisterer?

PR.

Fordi arbeidsmarkedet er i ferd med å ta kvelden, og fordi vinnerne på et slikt marked alltid vil være de som får seg en notis i lokalavisa mens de bedriver original markedsføring av seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer