Frosne fingre fryser

Likevel skal det være mulig å taste SMSer som en gal.

Frosne fingre fryser
Publisert

Har du forsøkt å tre sytråd gjennom nåløyet med bind for øynene? Har du forsøkt å skrive tekstmeldinger på en mobil med trykkfølsom skjerm på vinteren? Ja? Hvor mange blodkar i panna sprengte du?

SMS-hanskene gjør at for eksempel iPhone-menigheten kan dyrke avguden sin med de samme hetene følelsene som på sommeren selv når gradestokken tar på seg skjerf og lue.

Smalt.

Ordspill blir aldri kjedelig, og derfor heter hanskene Dots Gloves. Umiddelbart er det ikke så lett å se forskjellen på disse og hansker til 59 kroner hos H&M, men sjekk fingertuppene.

Der finner du små, sorte metallknotter, som altså skal gjøre det til en, bokstavelig talt, smal sak å treffe bokstavene på mobilskjermen, slik at handlelista ikke ender opp med å se ut som obskøne hieroglyfer.

Fingernemt.

Produsenten lover at Dots Gloves ikke vil ripe opp skjermen, og det er også mulig å bestemme hvor mange knotter du vil ha på hanskene. Er du en typisk tommeltaster kan du bestille paret som bare har knott på tommelen, mens en fullverdig fulltastaturtaster bør gå for modellen som har knott både på tommel, peke- og langfinger.

SMS-hanskene kommer i flere forskjellige farger, og leveres som enten ragghansker (tenk raggsokker) eller ordinære strikkehansker.

Prisen for førstnevnte er 15 dollar, mens sistnevnte koster 10 dollar. Småpenger, selv i disse børskrakk- skråstrek undergangstider.

Kilde: SlipperyBrick

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer