Frosne fingre fryser

Likevel skal det være mulig å taste SMSer som en gal.

Frosne fingre fryser
Publisert

Har du forsøkt å tre sytråd gjennom nåløyet med bind for øynene? Har du forsøkt å skrive tekstmeldinger på en mobil med trykkfølsom skjerm på vinteren? Ja? Hvor mange blodkar i panna sprengte du?

SMS-hanskene gjør at for eksempel iPhone-menigheten kan dyrke avguden sin med de samme hetene følelsene som på sommeren selv når gradestokken tar på seg skjerf og lue.

Smalt.

Ordspill blir aldri kjedelig, og derfor heter hanskene Dots Gloves. Umiddelbart er det ikke så lett å se forskjellen på disse og hansker til 59 kroner hos H&M, men sjekk fingertuppene.

Der finner du små, sorte metallknotter, som altså skal gjøre det til en, bokstavelig talt, smal sak å treffe bokstavene på mobilskjermen, slik at handlelista ikke ender opp med å se ut som obskøne hieroglyfer.

Fingernemt.

Produsenten lover at Dots Gloves ikke vil ripe opp skjermen, og det er også mulig å bestemme hvor mange knotter du vil ha på hanskene. Er du en typisk tommeltaster kan du bestille paret som bare har knott på tommelen, mens en fullverdig fulltastaturtaster bør gå for modellen som har knott både på tommel, peke- og langfinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer