Gjør vondt på en bra måte

Det gjelder å se bra ut mens du forsvarer deg.

Gjør vondt på en bra måte
Publisert

En el-pistol, eller taser gun som amerikanerne kaller den, er ikke noe du kan løpe rundt med i Norge uten videre. I det gale Amerika er det derimot en ganske smal sak å anskaffe et eksemplar - i selvforsvarsøyemed, naturligvis.

Taser C2 er beviset på at moten kjenner verken begrensninger eller bluferdighet. Dette er selvforsvar og mote i én og samme pakke.

Musikk til arbeidet.

Disse motebevisste el-pistolene koster mellom 1600 og 2000 kroner, og leveres i farger som fashion pink, leopard og black pearl, og hvis du ønsker å høre på musikk mens du fyller overgriperen med strømsjokk kan du kjøpe et hylster til 300 kroner som har plass til 1 gigabyte med mp3-filer - tillegg til el-pistolen. Hodetelefoner følger med.

Neida, dette er ingen spøk. El-pistol med mp3-hylster. Tenk at vi skulle få leve lenge nok til å oppleve denne dagen.

Sjekk først.

Med på kjøpet får du også manual, lasersikte, trenings-DVD(!), litiumbatteri og registreringskort. Du er forøvrig nødt til å registrere deg for å aktivere el-pistolen, blant for å sikre at selger kan utføre bakgrunns- og alderssjekk av kjøperen.

Forøvrig vil vi foreslå at du spiller "Sabotage" av Beastie Boys mens du støter fjotten som forsøkte å ta lommeboka di. Det bør gi et voldsomt adrenalinkick.

Kilde: UberReview.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer