Gjør vondt på en bra måte

Det gjelder å se bra ut mens du forsvarer deg.

Gjør vondt på en bra måte
Publisert

En el-pistol, eller taser gun som amerikanerne kaller den, er ikke noe du kan løpe rundt med i Norge uten videre. I det gale Amerika er det derimot en ganske smal sak å anskaffe et eksemplar - i selvforsvarsøyemed, naturligvis.

Taser C2 er beviset på at moten kjenner verken begrensninger eller bluferdighet. Dette er selvforsvar og mote i én og samme pakke.

Musikk til arbeidet.

Disse motebevisste el-pistolene koster mellom 1600 og 2000 kroner, og leveres i farger som fashion pink, leopard og black pearl, og hvis du ønsker å høre på musikk mens du fyller overgriperen med strømsjokk kan du kjøpe et hylster til 300 kroner som har plass til 1 gigabyte med mp3-filer - tillegg til el-pistolen. Hodetelefoner følger med.

Neida, dette er ingen spøk. El-pistol med mp3-hylster. Tenk at vi skulle få leve lenge nok til å oppleve denne dagen.

Sjekk først.

Med på kjøpet får du også manual, lasersikte, trenings-DVD(!), litiumbatteri og registreringskort. Du er forøvrig nødt til å registrere deg for å aktivere el-pistolen, blant for å sikre at selger kan utføre bakgrunns- og alderssjekk av kjøperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer