Glem barnevakt

Disse selene er som håndsydd for travle foreldre.

Glem barnevakt
Publisert

Folk har med årene blitt travlere og travlere. Folk har knapt nok tid til å få barn engang. Det beste hadde nok vært om de kunne bestilles på postordre. I en alder der de er voksne nok til å klare seg skjæl.

Men slik er det nå bare ikke. Og takk og lov så utvikles det stadig hendige løsninger for deg som er skviset inn i den berømmelige tidsklemma, eller, hvis du bare vil pynte litt på veggen. The Babykeeper er i så måte et produkt av sin tid.

Kunstverk.

De smarte babyselene er tilpasset smårollinger mellom 6 og 18 måneder. Og ved hjelp av noen metallklipser på enden av selene kan du altså bruke ungen din som veggpryd.

Enhver forelder vil vel skrive under på at sitt eget avkom er det vakreste i verden, så hvorfor investere i kostbar kunst?

Sett bort fra den estetiske verdien, så er det jo også praktisk hvis du løper mye på diskotek og lignende, og trenger å henge fra deg ungen for hver gang du løper ned toalettbåsene.

For ungens del bør du i så fall holde deg langt unna sterk mat.

Barnemishandling? Nja. Praktisk? Absolutt.

Pris: ca kr 300.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.