Golfernes nye bestevenn

Lei av fnising og sure kommentarer fra caddyen? Denne gjør jobben.

Golfernes nye bestevenn
Publisert

Tida da du måtte leve med caddyens akking og stønning hver eneste gang du dundrer golfballen ut i sandfella er heldigvis snart over.

Shadow caddy

er nemlig en helautomatisk caddy som gjør jobben uten å lire av seg en eneste sur kommentar. Denne trehjulingen følger nemlig automatisk etter golferen, og fungerer dermed omtrent som den lydige jaktbikkja du aldri fikk.

Trikset er en liten sender du kan ha i bukselomma, sånn at trehjulingen vet når - og ikke minst hvor, den skal bevege seg. Via et trykk på fjernkontrollen kan du også sette den i Park, sånn at den ikke følger med deg inn på toalettet eller ut i selve sandfella.

The Shadow Caddy skal fungere under alle værforhold golfere gidder å spille i, og skal gå fort nok til å kunne holde følge med selv den mest hyperaktive golfer. Akkurat nå er den til testing på fire golfbaner i Australia, og fungerer den like bra i praksis som i teorien skal du ikke se bort fra at den snart kommer til europa.

Prisen er foreløpig ikke kjent.

Kilde: Gizmodo.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer