GPS i speilet

For deg som liker den minimalistiske stilen.

GPS i speilet
Publisert

Å ha en GPS i bilen kan være forskjellen på en vellykket bilferie og et samlivsbrudd, men hva skal du egentlig velge?

Integrerte GPSer er tøft, men dessverre rådyrt, så den beste og mest praktiske løsningen hittil har vært en bærbar enhet som festes i vindusruta (Tester av bil-GPSene får du her!)

Men nå kommer alternativene, og tilhører du gruppen som ikke har lyst til å kjøre rundt med en svær dings hengende i synsfeltet kan dette GPS-speilet være noe for deg.

Cheetah GPS Mirror

er nemlig et ”sladrespeil” som henges utenpå ditt eksisterende speil og som inneholder GPS med fotoboksvarsling.

GPS Mirror påstår selv de er først i verden med dette, og våre kollegaer i dinside Motor kommer til å teste enheten etterhvert. Inntil videre får vi nøye oss med teorien, og her er litt fra skrytelisten:

· Stemme, varslingstoner og lys i speilet varsler on faresituasjoner.· Viser speedometer og kjøreretning i speilet.· Forteller fartsgrensen med kvinnestemme.·Justerer varslingsavstand avhengig av din hastighet.· Gratis oppdatering av databasen for hele verden.· Innebygget SOS funksjon· Vidvinkel speil som dekker dødvinkler/blindsoner samt god utsikt til barna i baksetet.· NIGHTblue anti-glare hindrer blending bakfra.· Database for Norge. Hele Europa, USA, Canada og Australia vil være på plass i løpet av November.· I 2008 vil varsel for elgoverganger og barneskoler også være på plass i databasen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer