GPS med satelittkart!

Selv elendige kartlesere finner fram med denne: Her vises nemlig retningen med ekte satelitt-bilder.

Publisert

Se for deg den fantastiske kvaliteten på satelittbildene til Google Earth, og tenk på hvor herlig det hadde vært å få forklart veien med slike bilder. En utopi akkurat nå selvfølgelig, men Hammacher gjør i hvert fall så godt de kan.

Satelittbilde på GPSen.

Hammacher påstår nemlig at de er de eneste som gir deg ekte satelittbilder på en håndholdt GPS.

I praksis er det selvsagt en liten overdrivelse. I stedet for å gi deg et rent satelittbilde, får du nemlig en sammenblanding av vanlige kartdata og satelittbilder. Dette blir ikke bedre av at oppløsningen på skjermen (240/160) er såpass lav at den ikke vil klare å imponere andre enn de mest nærsynte vennene dine.

GPSen kan lagre opp til 15 satelittbilder, luftfoto eller topografiske kart, og batteriet skal ha en brukstid på 26 timer.

Selv om vi anbefaler deg å vente til neste generasjon kommer, er prisen i utlandet på cirka 250 dollar. Da er fire satelittkart inkludert, mens du må betale en ikke oppgitt stykkpris (noe som pleier å bety at det er kjempedyrt) for å laste ned flere.

>Trykk her for å se hvilke GPSer du heller bør kjøpe!DSH1>

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer