Grønt gress er gode greier

Ikke minst under beina.

Grønt gress er gode greier
Publisert

Følelsen av friskt, grønt gress under beina i juli er så intens for mange mennesker at de et kort øyeblikk innbiller seg at fra og med nå vil alt bli bra. Sjefen vil snu fra tyrann til tiltalende sjarmtroll når du er tilbake på jobb etter ferien, og huslånet som du egentlig ikke klarer betjene lenger vil bli ettergitt av banken fordi "du er tross alt en veldig hyggelig fyr".

Det er ikke rart de drømmer om gress under beina hele året. Men er disse strandsandalene det de leter etter?

Vekker oppsikt.

Sannsynligvis ikke, først og fremst fordi det ikke er så behagelig å bli stirret i senk av folk du ikke kjenner fordi det ser ut som du ved et uhell har dratt med deg et betydelig stykke plen fra hagen.

Gressplensandalene er et PR-stunt fra Krispy Kreme, en trendy donutprodusent, som i disse dager deler ut det spesielle skotøyet til travle pendlere i London for å gi hver enkelt av dem "en følelse av naturlig ro".

Holder en stund.

Hver sandal tar rundt tre uker å dyrke(!), og består av rundt 5000 gresstrå. Hvis en vanner dem og pleier dem med samme omsorg som om det var en Lotto-kupong med milliongevist, skal de angivelig vare i hele fire måneder. Det er lenger enn tilbudsskoene fra din lokale skobutikk holder ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer