Håndkle i pilleformat

Gjør hygienefriken til en tryllekunstner.

Håndkle i pilleformat
Publisert

Det sies at det finnes en pille mot alt. Og lider du av OCD og tvangstanker som at du bare må vaske hendene etter hvert eneste håndtrykk, kan en fest med nye mennesker fort bli en slitsom runde.

Og kanskje er du nå lei av stadig å gå rundt og slepe på våtservietter, i fall et håndtrykk skulle være like om hjørnet. Men frykt ikke, nå er det kommet en ny pille som vil få enhver produsent av våtservietter til å kaste inn håndkleet, mens dine egne tvangstanker kan bli morsom underholdning.

Nå er det nemlig mulig å få papirhåndklær i pilleformat. Serviettene kommer i et brett på åtte kapsler, noe som skulle gjøre åtte håndtrykk mulig uten å bekymre seg for blodtrykket.

Magisk.

Ikke bare tar pillene mye mindre plass enn store pakker våtservietter, de vil også komme til å imponere de fleste rundt deg. For pillene ser tross alt ut som helt vanlige piller. Men det er bare helt til du heller vann over dem, da vil serviettene utløse seg i ekte fallskjermstil.

Akkurat den redningen du trenger etter å ha blitt invadert av bakterier.

De magiske pillene kan bli opptil 11 x 7 tommer, med andre ord nok til å dekke en håndflate og mere til. Prisen for et brett er 7,5 dollar.

Du hadde sikkert ikke tenkt å gjøre det, men siden nettstedet hvor pillene selges advarer, kan jo vi også gjøre det: Caution, please do not swallow!

Vi burde sikkert ikke ha fortsatt tankerekken, men vi klarer virkelig ikke å styre oss: Vil de i så fall fungere som dopapir?

Kilde: spoonsisters

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer