Håndverkernes drømmebil

Bilen som gjør stressede håndverkere smartere.

Håndverkernes drømmebil
Publisert

Las Vegas, CES 2009: Jada, vi vet at håndverkere har en forkjærlighet for store pickuper og firehjulstrekkere, men det er altså ikke derfor de kommer til å like denne gule Forden.

Smarting

Ford Solutions har nemlig samarbeidet med Microsoft Auto for å gjøre denne bilen til den perfekte arbeidsplass. For det første får du en stor trykkfølsom LCD-monitor, som selvsagt inneholder langt mer enn standard GPS-en naboen skryter så fælt av.

På innsiden finner du nemlig en liten mini-PC, som lar deg surfe på nettet eller kommunisere med jobbdatamaskinen din via et vanlig sim-kort. I tillegg til å trykke på skjermen kan du også bruke et blåtann-tastatur for å sjekke statusen på arbeidsordrene eller hente inn nye jobboppdrag. Men det stopper ikke der.

Tool link

er nemlig et PC-program som logger alt du har med deg i bilen av verktøy. Og tankegangen er like enkel som den er genial: Du skal alltid få med deg alt verktøyet når oppdraget hos kunden er utført.

Se forøvrig video av testbilen med Tool link og verktøy fra Dewalt:

Det beste av alt er selvsagt at det er så enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er nemlig å feste en liten ID-tagg på verktøyet, og så vil det bli registrert av sensorer som ligger i bagasjerommet (lasteplanet). Prøver du å kjøre avgårde uten at verktøylisten din er komplett vil du så bli varslet via en pipetone og en feilmelding i displayet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer