Helt nye russeklær

Her er klærne russen vil elske og foreldrene hate.

Helt nye russeklær
Publisert

Lei av å gå i akkurat de samme russeklærne som alle andre? Lag ditt eget design da vel.

Tenke selv.

For selv om du allerede har brukt opp hele forbrukslånet på russebussen, så vet vi du synes det er viktig å se bra ut når du raver rundt på russetreffene framover.

Tyske Spreadshirt er altså det siste selskapet som har fått med seg hvor mange penger den norske russen kaster ut av vinduet hver eneste mai måned, og gir deg nå mulighet til selv å bestemme hvordan klærne skal se ut.

Når du kommer inn på nettbutikken kan du velge mellom 100 produkter og de utallige motivene de allerede har lagt inn. Har du en kreativ side du gjerne vil bruke til å skremme vettet av foreldrene dine, så kan du også laste opp ditt eget motiv og legge inn nøyaktig den teksten du selv ønsker.

<-- Du finner STORE eksempel-bilder til venstre for teksten her!

Dell?

Spreadshirt skryte selv av at de baserer seg på samme modell dataprodusenten Dell, der ingenting produseres før en bestilling kommer inn.

Plaggene kommer fra kjente merker som Puma og American Apparel, og trykk av typen Flex og Flock skal i følge selvskrytet vare lengre enn de fleste har en t-skjorte. Hvorvidt den vil overleve den første natta på Tryvann sier de klokelig nok ingenting om.

Spreadshirt lover å sende bestillingen din innen 24 timer, og selv om de fleste hettegenserne ligger på rundt 300 kroner varierer prisene fra 140 til 640 kroner avhengig av modell og motiv.

Kilde: Spreadshirt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer