Her er TomTom-nyhetene!

Skal du kjøpe GPS til bilen? Da bør du følge med nå.

Her er TomTom-nyhetene!
Publisert

20 prosent av norske bilister har flyttbar GPS i bilen og svært mange av dem har antagelig en TomTom. De har nemlig 45% markedsandel både i Norge og Europa, og 20% i USA.

Og det er ikke uten grunn. TomToms GPS-er har alltid kommet godt ut i våre GPS-tester, og hovedforklaringen er at de er enkle i bruk. Navigon og Garmin er imidlertid to gode konkurrenter som også bør vurderes før du drar kredittkortet.

NB: Test av TomToms iPhone-versjon er på vei, vi venter bare på den etterlengtede holderen.

Hva kommer?

TomToms nye toppserie vil nå hete GO 950 og GO 750, og er beregnet på avanserte brukere som kjører mye, vil ha mange funksjoner og reiser ofte til ulike steder. Eller som vi liker å si: Modellene du bør velge hvis du vil ha alt av finesser.

I tillegg kommer det en ny innstegsmodell kalt Start, og ikke minst XXL; en stor godbit for deg som vil ha så stor skjerm som mulig.

GO 950 og Go 750

Dette er altså de nye toppmodellene med alt TomTom tilbyr av finesser.

GO 950 har TMC innebygget og har en anbefalt pris på 3799 kroner. GO 750 koster 3495 med TMC, og 2995 kroner hvis du klarer deg uten denne funksjonen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer