Her skal en tenke koffert!

Gambling har allerede sett mer tiltrekkende ut.

Her skal en tenke koffert!
Publisert

Hvis en hadde slått sammen medlemsmøtene til Anonyme Alkoholikere, Anonyme Gamblere og Anonyme Sexavhengige, ville verden implodert i en orgie av selvfornektelse og brutte løfter? Vanskelig å si.

De første gruppene bør uansett holde seg unna denne vanvittige kofferten, som kan lokke noen og enhver bort fra vannvogna.

Tre typer.

Sammen med koffertprodusenten Pinel & Pinel, har den legendariske sjampanjeprodusenten Krug laget en forundringspakke som har alt tilhengere av Det (Ekstremt) Glade Liv trenger for å fullstendig gå av hengslene.

Koffertene - det finnes tre ulike typer - koster 150 000 kroner, og det finnes det angivelig mange gode grunner til.

Den første er selve kofferten. Den første utgaven er kledd i rødt kalveskinn på utsiden, mens forniklede messinghengsler og brunt kalveskinn draperer hjørnene. Mens jeg skrev den setningen følte jeg meg et kort øyeblikk som medlem av Det kongelige hoff.

Poker så bra.

Inni kofferten finner du to poker-kortstokker fra Bee, fem kasino-terninger, og hele 200 11g-sjetonger. Det bør med andre ord gå greit å sette seg i gjeld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer