Her skal en tenke koffert!

Gambling har allerede sett mer tiltrekkende ut.

Her skal en tenke koffert!
Publisert

Hvis en hadde slått sammen medlemsmøtene til Anonyme Alkoholikere, Anonyme Gamblere og Anonyme Sexavhengige, ville verden implodert i en orgie av selvfornektelse og brutte løfter? Vanskelig å si.

De første gruppene bør uansett holde seg unna denne vanvittige kofferten, som kan lokke noen og enhver bort fra vannvogna.

Tre typer.

Sammen med koffertprodusenten Pinel & Pinel, har den legendariske sjampanjeprodusenten Krug laget en forundringspakke som har alt tilhengere av Det (Ekstremt) Glade Liv trenger for å fullstendig gå av hengslene.

Koffertene - det finnes tre ulike typer - koster 150 000 kroner, og det finnes det angivelig mange gode grunner til.

Den første er selve kofferten. Den første utgaven er kledd i rødt kalveskinn på utsiden, mens forniklede messinghengsler og brunt kalveskinn draperer hjørnene. Mens jeg skrev den setningen følte jeg meg et kort øyeblikk som medlem av Det kongelige hoff.

Poker så bra.

Inni kofferten finner du to poker-kortstokker fra Bee, fem kasino-terninger, og hele 200 11g-sjetonger. Det bør med andre ord gå greit å sette seg i gjeld.

Toppen av kransekaka utgjøres av de to sjampanjeflaskene med Krug Grande Cuvée, som skal nytes sammen med de fire Baccarat krystallglassene og Krugs egen, eksklusive sjampanjekjøler.

Enda mer koffert.

Den andre koffertvarianten har blant annet blått(!) lammeskinneksteriør, fôr av off-white kalveskinn, sigarholder og -kutter, og to flasker med 1995 Krug.

Den tredje kofferten har lammeskinneksteriør i sølv (det lammet må ha vært særdeles radioaktivt), rosa lammeskinnfôr, en Samsung T9 mp3-spiller, JBLs "On Tour Plus" stereoanlegg, og to flasker med Krug Rosé.

Alle koffertene veier 17 kilo, og selges av ukjente årsaker bare på Singapores Changi-flyplass, og Hong Kongs internasjonale flyplass.

Hvis du er fristet har du selvfølgelig råd til å fly til Asia kun for å plukke med deg et eksemplar.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer