Hva i all verden er dette?

CoolCop er kanskje noe av det teiteste vi har sett, men det virker.

Produktbilde fra coolcop.com
Produktbilde fra coolcop.com Vis mer
Publisert

Har du ikke klima-anlegg i bilen din, vet du at de kommende sommermånedene kommer til å gi deg store svettetjern under armene og et aggresjonsnivå du helst ikke bør ha når du beveger deg i trafikken.

CoolCop kan imidlertid hindre heteslaget.

Slik virker den

Som du ser av bildet er prinsippet enkelt: En støvsugerlignende slange festes på luftuttaket, og leder så kaldluften ned i skjorten din.

Nå skal det presiseres at CoolCop riktignok er laget for amerikanske politimenn som har aircondition i bilen, men siden de tross alt kjører rundt med skuddsikre vester blir det uansett kjapt klamt på ryggen. Vi tipper derfor at slangesystemet også vil gjøre jobben med bilens vanlige luftesystem for de av dere som ikke har aircondition.

Ok, det er mulig du vil bli sett på som en tulling av nysgjerrige medtrafikanter, men du vil i hvert fall ikke være en svett tulling. Det er jo noe.

Prisen i USA er 50 dollar og skal passe på de fleste amerikanske bilmodeller. Er du nevenyttig kan du sikkert demontere din egen støvsuger og bruke slangen derfra, bare pass på at du har en god unnskyldning på lager til kjæresten din...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer