Hvis du er og blir en snik

Objektiv som lurer motivet.

Hvis du er og blir en snik
Publisert

Alle som har forsøkt å bilder av barn vet at de i samme øyeblikk som de får kameraet i ansiktet blir like selvbevisste som en programleder på TV som plutselig blir usikker på om han faktisk dro opp gylfen etter det litt for kjappe toalettbesøket før sending. Slikt blir det ikke alltid bra bilder av.

Super-Secret Spy Lens (intet mindre) er et produkt som burde eksistert for lenge siden som ifølge kjennere har vært på markedet siden Julius Cæsar regjerte romerriket, men som her er laget i enda en ny variant. Den kan hjelpe både barneforeldre og perverse griser å ta de bildene de ønsker - uten å bli oppdaget.

Lurendreier.

Det ser kanskje ut som et objektiv, men er egentlig en forlengelse som skal festes utenpå objektivet som står på speilrefleksen.

Når det er gjort kan du plutselig ta bilder til både venstre og høyre, og opp og ned for den saks skyld - samtidig som det hele tiden ser ut som du tar bilder foran deg.

Adapteret inneholder et speil, og ettersom Super-Secret Spy Lens kan dreies 360 grader kan du i prinsippet ta bildet av hva som helst - så lenge det ikke befinner seg foran deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer