Hvor er motepolitiet?

Endelig en god nyhet til B-gjengen og andre mafiabrødre.

Foto: Bulletproof clothing design.
Foto: Bulletproof clothing design. Vis mer
Publisert

At enhver ekte VIP og superkjeltring er nødt til å venne seg til et liv bak sotete ruter i armerte luksusbiler er en ting.

Noe helt annet er det å måtte gå med skuddsikre vester som ikke bare gjør at de ser feite ut, men som også får dem til å svette som om de har dårlig samvittighet – noe de som kjent aldri har.

Skuddsikre klær.

Champagnekorkene spratt derfor i været da de første skuddsikre klærne begynte å komme på markedet.

Og dette er visstnok ikke tull, klærne skal tåle skudd fra 9 mm pistoler, 44 Magnum og 3.57 revolver.

Dessverre varte ikke lykkerusen lenge, for var det noe verdens motepolitistyrker lo godt og lenge av, så var det utseendet til de tunge og kjipe jakkene. Med klesbutikken Bulletproof clothing design er det imidlertid andre boller.

Slankekur.

I tillegg til at designet nå er satt i fokus har ny teknologi gjort at vekten på en skuddsikker jakke har gått ned fra 4,5 til 1 kg. Mannen bak bulletproof-butikken er for øvrig en ubeskjeden fyr og kaller seg like godt «The Armani of bulletproof clothing».

Om det er selvskrytet som hjelper er usikkert, men butikken går i hvert fall godt. Omsetningen i fjor var på over sju millioner dollar, fordelt på frakker, dresser, blazere, vester og jeans og prisene ligger fra 500 dollar og oppover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer