Hvor lang tid før du krasjer?

Laptop-stativet til bilen setter ikke sikkerheten i forsetet.

Hvor lang tid før du krasjer?
Publisert

Den bærbare datamaskinen har vært en glede for single menn og damer som er like avhengig av internettet som en snegle er avhengig av sneglehuset, men den har selvfølgelig vært en katastrofe for ekteskap, samboeri og andre former for kjærlighetsforhold - i det minste så lenge det bare er den ene parten som er avhengig.

Bilen har stort sett vært laptopfri sone, men med Jotto Desk er det snart bare toalettet som ikke ser snurten av en bærbar PC. Ah, det rommet er også infisert, sier du? Akkurat.

Rush.

Jotto Desk har som vanlig ikledd seg en liten aura av seriøsitet, og bruker blant annet den selvstendige næringsdrivende som har bilen som kontor som innfallsvinkel. Alle vet at du kommer til å bruke stativet til Rambo 4 i ettermiddagsrushet.

Med Jotto Desk kan nemlig laptopen enkelt brukes i bilen, selv om arbeidsstillingen - litt vridd mot høyre, litt bøyd framover - nok vil føre til at du beveger deg som en pensjonist før du er fylt 40. Selv om ergonomien er diskutabel, påstås det at Jotto kan tilpasses førere og passasjerer i de fleste "størrelser og høyder".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer