Hvor lang tid før du krasjer?

Laptop-stativet til bilen setter ikke sikkerheten i forsetet.

Hvor lang tid før du krasjer?
Publisert

Den bærbare datamaskinen har vært en glede for single menn og damer som er like avhengig av internettet som en snegle er avhengig av sneglehuset, men den har selvfølgelig vært en katastrofe for ekteskap, samboeri og andre former for kjærlighetsforhold - i det minste så lenge det bare er den ene parten som er avhengig.

Bilen har stort sett vært laptopfri sone, men med Jotto Desk er det snart bare toalettet som ikke ser snurten av en bærbar PC. Ah, det rommet er også infisert, sier du? Akkurat.

Rush.

Jotto Desk har som vanlig ikledd seg en liten aura av seriøsitet, og bruker blant annet den selvstendige næringsdrivende som har bilen som kontor som innfallsvinkel. Alle vet at du kommer til å bruke stativet til Rambo 4 i ettermiddagsrushet.

Med Jotto Desk kan nemlig laptopen enkelt brukes i bilen, selv om arbeidsstillingen - litt vridd mot høyre, litt bøyd framover - nok vil føre til at du beveger deg som en pensjonist før du er fylt 40. Selv om ergonomien er diskutabel, påstås det at Jotto kan tilpasses førere og passasjerer i de fleste "størrelser og høyder".

Fleksi.

Laptop-bordet er laget for de fleste biltyper, inkludert SUVer som ingen lenger kjøper, selv i USA, og selges spesialtilpasset en rekke biltyper.

Lista over vanlige, europeiske biler som kan bruke Jotto Desk er riktignok ganske beskjede, men de produserer også generiske universalmodeller.

Prisene varierer mellom rundt 180 og 350 dollar, avhengig av hvilken bil du har tenkt å surfe etter snusk i mens dama ikke ser på nye grillretter til årets sommerfest, men enn så lenge ser tilgjengeligheten i Europa og Norge ut til å være dårlig.

Kilde: Prylfeber.se

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer