I overkant praktisk?

Babyfolket kjenner stort sett ingen grenser.

I overkant praktisk?
Publisert

Det skjer noe med deg når du plutselig sitter med en baby mellom hendene. Da tenker vi ikke først og fremst på de søvnløse nettene eller de alt annet enn sømløse dagene, men på hvordan det aller meste plutselig blir målt i om det er praktisk eller ikke.

Ser det bra ut? Glem det. Funker det? Hindrer den oransje Helly Hansen-dressen gulp på klærne? Fint, jeg tar to! Når vi ser Peekaru får vi litt samme følelsen.

Værhard

Hensikten med det poncho-aktige plagget er naturligvis ikke å sørge for at alle som kjenner deg får seg et ubehagelig Alien-øyeblikk, men at babyen ikke skal begynne å fryse mens du er ute med bæreselen.

Blir du overrasket av kjølig vær på tur, slenger du simpelthen Peekaruu over deg selv og babyen. Med to hodehull er det god plass til både mor (eller far) og barn.

Peekaru er laget av 85 prosent resirkulert saueull, og skal passe sammen med de fleste bæreseler, inkludert "Baby Bjorns, Hotslings, Ergos, Mei Tais, og Wraps". Glidelåser i siden skal gjøre påkledningen så uproblematisk som mulig for babyen.

Pen?

Det noe spesielle plagget kommer i flere størrelser og farger, og lages i både herre- og damefasong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer