Idiotsikre lyktestolper

Anti-darwinisme på høyt nivå

Publisert

Da var det endelig bevist. Menneskeheten har tatt steget mot evolusjonen et skritt for langt. Av en eller annen grunn har det blitt vår natur å gå mot Darwins teori om naturlig seleksjon, hvor vi beskytter de svake i tillegg til å la de sterke leve videre.

Nå har det gått for langt.

I England har det nettopp blitt gjort en undersøkelse som viser at hver tiende person har skadet seg mens de så på mobilskjermen. Så hva er løsningen? Man setter beskyttelseputer på lyktestolpene slik at de stakkars mobilbrukerne ikke skal skade seg.

Hardt mot hardt.

Man må spørre seg om mobilen virkelig er så viktig å fokusere på hvis man presterer å gå inn en lyktestolpe, plassert logisk nok ved siden av veien.

Du burde ikke være overrasket over at de er der, og du bør i hvert fall ikke være overrasket over at de er harde. Kan det være så vanskelig å se opp av og til, eller i det minste velge en trygg rute før du blir oppslukt av mobilen din?

Fotballfanatikere mest utsatt.

Ingen av disse argumentene ser ut til å ha påvirket engelskmennene, for nå skal de ha en prøveperiode med de idiotsikre lampeputene. Hvis putene blir godt mottatt av ”brukerne”, vil putene bli implementert i første hånd i tre byer – Birmingham, Manchester og Liverpool.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer