Ikke akkurat bibelbelte

Ølhundene kan forlate leiligheten sin igjen.

Ikke akkurat bibelbelte
Publisert

På beltespenna kjenner en andre, og hvis en skal anvende den leveregelen på bæreren av dette eksemplaret er konklusjonen sannsynligvis todelt.

For det første har vedkommende usedvanlig dårlig musikksmak, og for det andre tilbringer samme person minst en uke av året på sydenferie. Hvordan vi vet det? Det vil vi helst ikke ut med, og er ikke det ikke fantastisk at Return gjør comeback, dere! Rai, rai!.

Skiller seg ut.

The Beer Belt er tilgjengelig fra en av de bedre butikkene en kan stikke innom hvis en befinner seg på den amerikanske vest- eller østkysten, Urban Outfitters, men beltet skiller seg ut fra det heller hippe sortimentet de vanligvis skilter med.

Ølbeltet har plass til seks ølflasker eller -bokser i plastbeholderne, og er naturligvis laget av solid nylon som kan holde vekta av ølen, mens du ikke klarer holde deg og må på do mens du bedriver balansekunster som hittil bare er sett i kinesiske sirkusnummer fordi hvordan går en egentlig på do med slikt belte?!

For 18 dollar (nesten 100 kroner) kan du finne det ut selv.

Kilde: Uncrate

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer