Ikke bare en bilholder

TomToms bilholder for iPhone er ment å rette opp en vesentlig svakhet ved Apple-mobilen.

FULL FEST? TomTom har laget en bilholder som skal gjøre GPS-mottakeren i iPhone bedre og mer nøyaktig. Vi krysser fingrene.
FULL FEST? TomTom har laget en bilholder som skal gjøre GPS-mottakeren i iPhone bedre og mer nøyaktig. Vi krysser fingrene. Vis mer
Publisert

Det begynner å bli en stund siden vi først skrev om TomToms bilholder for iPhone. Den ble først annonsert da Apple slapp sitt nye operativsystem til mobiltelefonen sin i juni i år, men siden ble det stille.

Så ble TomToms GPS-applikasjon tilgjengelig i Apples programvarebutikk for iPhone, App Store, men fortsatt ikke noe tegn til bilholderen.

Nå, derimot. Nå er den her.

GPS-forsterker

Bilholderen tar naturligvis først og fremst sikte på å holde fast iPhone mens en kjører, slik at en kan forholde seg til navigasjonsintruksene på skjermen. Vinkelen på holderen kan enkelt justeres etter førerens behov (og bilens krav), og feste kan vris slik at iPhone både kan stå i widescreen og i stående modus.

Det mest interessante ved TomToms feste er likevel den innebygde GPS-forsterkeren, som ifølge pressemeldingen skal "redusere muligheten for å miste signalet i områder der GPS-dekningen er begrenset".

Stiv pris

iPhone-GPSen er hverken like presis eller like hurtig som en god bil-GPS, men med løfter om "betydelig bedret posisjonsnøyaktighet i alle områder" krysser vi fingrene for at denne bilholderen gjør GPS-opplevelsen med iPhone både to og tre hakk bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer