Ikke det peneste vi har sett

Men du blir lagt merke til i trafikken.

Ikke det peneste vi har sett
Publisert

Mange kvinner vil nok med rette hevde at endel menns oppførsel i trafikken likner et slags primalt sandkasseslagsmål, hvor det er om å gjøre og demonstrere at størrelsen på ens reproduktive organer bestemmer hvem som er sjef på veien. Mange menn vil hevde mange ting om mange kvinner, men det skulle tatt seg ut om vi gikk inn på det i denne saken.

Uansett - noen driftige amerikanere med forretningssans dobbelt så stor som smakssansen, har gått hen og laget produktet alle aggressive trafikanter har ventet på: Bil-ballene.

Nøtter.

Det velklingende navnet Bumper Nuts ("støtfangerballer") er mer eller mindre et salgsargument i seg selv, og de ikke spesielt attraktive, forvokste testiklene skal som navnet tilsier festes på støtfangeren.

Neste gang du raser forbi en traktorfører som okkuperer hele veibanen vil vedkommende umiddelbart skamme seg, fordi han vet at hans utstyr aldri blir så stort som utstyret du har hengende fra støtfangeren.

Billig moro.

Bumper Nuts koster mellom 20 og 50 dollar (mellom 100 og 250 kroner), og leveres i utførelsene smoking-svart, balleblått, brannmansrødt, hudfarget, saftig oransje, stål(!) og skinnende bronse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer