Ikke drikk av disse ...

I serien produkter du ikke trenger, tar vi en skikkelig skål FOR (men ikke med) disse flaskene.

Ikke drikk av disse ...
Publisert

Vi kan tenke oss enkelte situasjoner da en slik flaske ville vært grei å ha. Enkelte svært få. Men vi kan likevel ikke tenke oss å kjøpe en slik. Forvekslingsmulighetene med tåteflasker og annen drikkeredskap er for påtrengende, og konseptet for søkt.

For hva skal disse rosa og lyseblå nusselighetene egentlig brukes til? Verken kakao, juice eller saft, det er i alle fall sikkert.

Pee Pee bottle

Navnet avslører bruken om du er inne i amerikansk babyspråk. Pee pee kan vi vel nærmest oversette med bimmelim. Ja, vi snakker om kroppslige utslipp her.

Foreldre vil gjøre alt i sin makt for å beskytte småbarn fra skitne offentlige toaletter, og vil gripe muligheten til å gjøre det litt lettere for seg selv og barnet når det er tid for "pee pee".

Sitatet er fra nettsidene der flaskene selges, og selvsagt skal vi skremmes med bakterier, sykdom og pinlig nakenhet.

Se også denne listen over noen av verdens dummeste produkter

Bakterieskrekk

Ikke så rart kanskje, at dette kommer fra USA, landet der nær 10 prosent av befolkningen er redde for offentlige toaletter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer