Ikke helt skitt fiske

Fiskelykke er avhengig av det riktige utstyret.

Ikke helt skitt fiske
Publisert

Jeg har aldri forstått folk som fisker. Tålmodigheten, vannet, meitemarken, fiskekroken som henger seg opp i nakken - slike ting.

Å sitte i en svindyr yacht i en svindyr fiskestol, derimot, dét vil nok gjøre at jeg ser på saken i et litt annet lys.

Sado?

Stolen på bildet over ser helt riktig ut som noe som fantes i kjelleren til Marquis de Sade, sadismens navnefar. Det er det altså ikke.

Det er en såkalt "fighting chair", en monsterstol som skrus fast i dekket på sportsfiskeyachten slik at du klarer holde deg fast mens du kjemper en durabelig kamp med en 30-kilo tung torskekjempe.

Kjempekundeservice.

The Unlimited Tuna Series, som denne stolen tilhører, produseres av Release Marine, og er med sine eksklusive detaljer, eksklusive byggematerialer og, ikke minst, eksklusive pris på 13 000 dollar (rundt 67 000 kroner) ikke laget for hobbyfiskeren med fast kontorjobb og trist hjemmeliv.

Produsenten setter forøvrig ny rekord hva selvsikkerhet angår. De er så sikre på at du kommer til å like stolen at hvis du mot formodning ikke gjør det etter et helt års bruk, får du tilbake kjøpesummen - pluss 100 dollar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer