In your face!

En slik sykkellås vil jeg ha.

In your face!
Publisert

Hva er egentlig galt med en bil som blir strømførende i samme øyeblikk som noen forsøker å knekke opp døra? Rent bortsett fra at barn som tilfeldigvis snubler inn i samme bil får uforklarlige brannsår på halve kroppen?

Denne sykkellåsen befinner seg mer eller mindre innenfor de samme tankebanene. Den gir sykkeltyven som fortjent, og det lenge før politiet får tak i vedkommende - noe de så å si aldri gjør uansett.

Griseri!

SmartLock lever nemlig opp til navnet. Den har en rekke lommer med komprimert luft spredd utover låsen, samtidig som hele låsen er fylt med farget væske.

Du aner kanskje hvor dette ender.

Hvis en kjip drittsekk med trang til å stjele sykler forsøker å klippe over SmartLock med en stor tang, vil væsken sprute over vedkommende med stor kraft og med ganske stort omfang. Også sykkelen vil bli griset til, så hvis den uærlige sjelen tilhører den kategorien mennesker som vil forsøke å omsette sykkelen umiddelbart etter tyveriet kan det bli litt mer komplisert enn han først trodde.

Smart vann.

Tyven vil også dekkes med såkalt Smartwater, et usynlig stoff som først og fremst kriminalteknikere bruker for å avsløre - nettopp - væske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer