Koselig med rosa?

Konica Minolta har laget noe som ikke likner på noe annet. Den såkalte arbeidshuben skal visst nok være hyggelig.

Koselig med rosa?
Publisert

Du tror kanskje at det er den lange arbeidstida, de tørre brødskivene i nistepakka og de begravelsesagent-triste kollegaene dine som gjør at hver arbeidsdag føles som fire år i en arbeidsleir på Grini.

Du tar feil.

Grått er trist.

Det er det enkle faktum at datamaskinenen, telefaxen, kontorpultene og alt det andre som finnes innen en fem meters radius av boksen hvor du lider deg gjennom uka som en moderne martyr, finnes i sort og grått. Sort og grått er de kjedeligste fargene i verden, og ekspertene er til og med i tvil om de i det hele tatt kan kalles farger.

Konica Minolta har derfor laget en konstruksjon som er så hinsides all fornuft at du ikke vil gjøre annet enn å hige etter pusten hele uka.

Høbb.

C250 er en såkalt bizhub, eller arbeidshub på dårlig oversatt norsk, som inneholder en LCD-kontrollskjerm, DVD-spiller, høyttalere, scanner, skriver, kopi- og faksmaskin — og en espressomaskin.

Den er dyppet i så mye psykedelisk rosamaling at selv Jimi Hendrix kunne oppholdt seg noen dager sammen med alt fra finansfolk til hardcore revisorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer