Landkrabbe uten vannskrekk

Lowrance iWAY 600C oppfyller alle navigeringskravene til et moderne, velstående menneske. Men heller ikke denne GPSen finner fram til meningen med livet.

Landkrabbe uten vannskrekk
Publisert

Du har fått tak i drømmebilen, du har endelig fått låne et lite afrikansk lands statsbudsjett for å investere i drømmebåten, men ikke tale om om du har tenkt å gjøre noe så umoderne som å veksle mellom to GPSer idet du tar deg fra strand til land og tilbake igjen.

Lowrance iWAY 600C er ikke bare enda en parasitt på ryggen til Apples "i", den er også en komplett GPS som fungerer like bra på sjøen som på landeveien.

Den kan presisjonsnavigere seg gjennom farlige rev og grunt farvann, og gir deg detaljert informasjon om havbunnskonturer i både kyststrøk og innsjøer.

Fine specs.

Den vanntette pakken har en stor 5" skjerm, svært høy oppløsning, trykkfølsom skjerm, 30GB harddisk og både MP3-spiller og FM-sender. Dermed kan du faktisk spille av musikkfilene dine gjennom et skikkelig anlegg, og ikke de suppetynne høyttalerne som vanligvis sitter i GPSer.

Den eneste mangelen er at iWAY 600C bare er tilgjengelig for det amerikanske og canadiske markedet, med de kartbegrensningene det medfører.

Prisen i USA er cirka 5000 kroner. Kryss fingrene for at noen plukker opp land pluss vann-idéen raskere enn du kan si svarte!!! sleng ut redningsbøya, mor har gått i vannet!.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer