Lås bilen med klokka

Ny 007-film gir nye leker, både for Englands mest kjente agent og verdens rikinger.

Lås bilen med klokka
Publisert

Også i høstens nye James Bond film vil den britiske agent-helten kjøre Aston Martin DBS, og i tilfelle du ikke er noen bilekspert er det bare å presisere at denne bilen ikke har noen likhet - overhodet - med syklene med de samme initialene. Mer fakta om superbilen får du uansett her hos våre venner i dinside motor.

Superklokke?

Er du så heldig å eie en Aston Martin DBS er det også greit å vite at den superdupereksklusive klokkeprodusenten Jaeger-LeCoultre, jada - de er fra Sveits, nå har laget en ny modell som matcher bilen.

Klokka har det kryptiske navnet "AMVOX2 DBS Transponder", men bør være lett å kjenne igjen med bokstavene DBS trykt midt i synsfeltet. Helt perfekt når du har glemt hvilken bilmodell fra Aston Martin du egentlig hadde kjøpt med andre ord...

Men ingen superklokke uten superegenskaper, og det får du selvsagt her også.

Trykk her for å se vår samling av James Bond-klokker!

Åpner døra på bilen.

Som du ser på bildet står det nemlig OPEN og CLOSE på urverket, og via et korrekt trykk på klokka kan du altså åpne eller lukke døra på superbilen Aston Martin DBS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer