Lås bilen med klokka

Ny 007-film gir nye leker, både for Englands mest kjente agent og verdens rikinger.

Lås bilen med klokka
Publisert

Også i høstens nye James Bond film vil den britiske agent-helten kjøre Aston Martin DBS, og i tilfelle du ikke er noen bilekspert er det bare å presisere at denne bilen ikke har noen likhet - overhodet - med syklene med de samme initialene. Mer fakta om superbilen får du uansett her hos våre venner i dinside motor.

Superklokke?

Er du så heldig å eie en Aston Martin DBS er det også greit å vite at den superdupereksklusive klokkeprodusenten Jaeger-LeCoultre, jada - de er fra Sveits, nå har laget en ny modell som matcher bilen.

Klokka har det kryptiske navnet "AMVOX2 DBS Transponder", men bør være lett å kjenne igjen med bokstavene DBS trykt midt i synsfeltet. Helt perfekt når du har glemt hvilken bilmodell fra Aston Martin du egentlig hadde kjøpt med andre ord...

Men ingen superklokke uten superegenskaper, og det får du selvsagt her også.

Trykk her for å se vår samling av James Bond-klokker!

Åpner døra på bilen.

Som du ser på bildet står det nemlig OPEN og CLOSE på urverket, og via et korrekt trykk på klokka kan du altså åpne eller lukke døra på superbilen Aston Martin DBS.

Geniale åpenbaringer som dette kommer ikke gratis, og som vanlig koster også denne Jaeger-LeCoultre klokka det hvite ut av øyet: I utlandet vil nemlig startprisen ligge på rundt 27.500 euro - eller hysteriske 220.000 norske kroner, ved lanseringen i desember 2008.

Trykk her for å se vår samling av James Bond-klokker!

Kilde: Bornrich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer