Look, ma - no hands!

Nubrella er paraplyen for generasjonen som alltid er opptatt med noe.

Look, ma - no hands!
Publisert

Greit, regn er kanskje ikke det du tenker mest på akkurat nå mens den gule sirkelen på himmelen friterer deler av Norge med solstråler. Men bare vent. Regnet kommer. Det kommer alltid. Det har jeg lært fordi jeg kommer fra Vestlandet.

Når det kommer vil du ønske at du hadde en Nubrella i hånda. Det vil si, du skal ikke ha den i hånda.

Frie hender.

Dette er nemlig, så vi vidt vi vet, den første handsfree-paraplyen. Blottere som ikke klarer styre seg selv i regnet jubler allerede, men hva skal du bruke Nubrella til?

Tja, mobiltastinga di vil anta en helt ny dimensjon mens det øser ned, fordi du nå har begge hendene fri til å styre alt fra teksting til iPod-volum til leting etter lommeboka.

Selfangst.

Det er vanskelig å underspille at paraplyen versjon 2.0, som den markedsføres som, må gjennom en femstegsprosess for å monteres rundt livet på deg eller meg, og at du må bruke seletøy for å feste den ordentlig.

Seletøy. Slik de over 65 gjerne bruker.

Heldigvis er Nubrella relativt rimelig - 50 dollar (250 kroner) - noe som er fint for de av oss som i gjennomsnitt mister åtte paraplyer i året på trikken eller bussen. Ikke at du vil finne på å gå på et offentlig kommunikasjonsmiddel med Nubrella. Det er ikke så morsomt å bli ledd av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer