Luksus-PC fra Bentley

Har du hundre tusen til overs? Glad i luksus? Laptop fra Bentley er like om hjørnet.

Luksus-PC fra Bentley
Publisert

Bentley er kanskje mest kjent for sine luksusbiler og Grand tourer-biler. Nå har de kjørt produksjonen videre og lanserer eksklusive laptoper. Faktisk så eksklusive at ordet eksklusiv kommer til kort i denne sammenheng.

Prisen på de nye maskinene er på drøye hundre tusen kroner. Ja, du hørte helt riktig. Og nei, PC-en vil nok ikke komme til å imponere så mange rundt deg. Men du vil kanskje motta noen superironiske gratulasjoner for å ha brukt så mye penger på en heller dyr PC-veske.

Veskeluksus.

På innsiden av de luksuriøse Bentley-veskene, som for øvrig sørger for å matche bilene ved samme navn, ligger PC-en innebygd.

Hanken på vesken er av samme skinnende metall som håndtaket på luksusbilene, det samme med skinnstoffet, som er identisk med bilenes eksklusive setetrekk.

Spennende innpakning.

Det er ikke godt å si hvilken målgruppe disse er tiltenkt. Men det vil nok være en fordel om du er hakket mer opptatt av det ytre enn du er av innsiden. Åpner du vesken vil du finne en ganske gjennomsnittlig PC.

Maskinen kjører på Microsoft Vista, har en 64 bit prosessor og en 160 GB stor harddisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer