Massasjeball for fingertupper

Danball skal gjøre deg mindre irritabel.

Massasjeball for fingertupper
Publisert

Du har kanskje aldri tenkt så mye over fingertuppene dine. De bare er der. Mest sannsynlig er det ikke dem du først og fremst tenker på hvis du bestiller deg en helaften hos massasjedamen på hjørnet.

Men tro det eller ei – en ekte fingermassasje skal faktisk gjøre underverker for kropp og psyken og det hele springer ut fra en gammel japansk massasjekunst som heter shiatsu.

Men hvis du ikke er omringet av japanske massører, så kan du i stedet stikke fingrene dine ned i Danball. Danball er nemlig teknologiens svar på shiatsu.

Plug and play.

Massasjeballen aktiveres i det samme du presser fingrene ned i fingerhylsene, og et infrarødt lys vil sørge for å fjerne ethvert ømfintlig punkt i enhver fingertupp.

For at du skal få den ultimate avslapningen, så er ballen også utstyrt med beroligende musikk som vil begynne å spille under den infrarøde massasjeøkten.

Kort og godt.

Kun ett minutt med fingermassasje skal være nok til å få kroppen til å slappe av. Og resultatet skal være at du vil føle deg mindre stresset, eventuell hodepine vil fordufte og var du irritert før massasjen, vil du føle deg mindre irritert etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer