Minitastatur for iPhone

Lei av å bomme på tastene? BTKeyMini gjør det enklere.

Minitastatur for iPhone
Publisert

Det finnes vel knapt en eneste iPhone-bruker som ikke har latt seg imponere av både store skjerm og det enkle brukergrensesnittet som mobilen har.

Men det er en liten hake ved den ekstremt mye omtalte Apple-telefonen. Det vil si – det finnes en del, men spesielt én ting har fått mye pepper; det virtuelle tastaturet.

Ikke bare må du ha fingre på størrelse med knappenåler for å treffe riktig på tastene, du får heller ingen feedback når du skriver, og du må også streve litt ekstra for å finne fram til de norske bokstavene.

Minitastatur.

Det er altså her BTKeyMini kommer inn i bildet. Det skal gjøre det lettere for deg som ennå ikke har funnet deg til rette med touchscreenkonseptet, og som synes at mangelen på feedback gjør det kronglete å skrive.

Et fysisk tastatur vil som kjent gi etter for trykk, og kan derfor gi deg en bedre flyt når du skriver.

Blåtann.

Produsentene bak BTKeyMini har muligens fått med seg pepperdrysset over iPhone-tastaturet, og derfor designet et hendig lite tastatur som skal gjøre det mye enklere å være iPhone-eier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.