Minitastatur for iPhone

Lei av å bomme på tastene? BTKeyMini gjør det enklere.

Minitastatur for iPhone
Publisert

Det finnes vel knapt en eneste iPhone-bruker som ikke har latt seg imponere av både store skjerm og det enkle brukergrensesnittet som mobilen har.

Men det er en liten hake ved den ekstremt mye omtalte Apple-telefonen. Det vil si – det finnes en del, men spesielt én ting har fått mye pepper; det virtuelle tastaturet.

Ikke bare må du ha fingre på størrelse med knappenåler for å treffe riktig på tastene, du får heller ingen feedback når du skriver, og du må også streve litt ekstra for å finne fram til de norske bokstavene.

Minitastatur.

Det er altså her BTKeyMini kommer inn i bildet. Det skal gjøre det lettere for deg som ennå ikke har funnet deg til rette med touchscreenkonseptet, og som synes at mangelen på feedback gjør det kronglete å skrive.

Et fysisk tastatur vil som kjent gi etter for trykk, og kan derfor gi deg en bedre flyt når du skriver.

Blåtann.

Produsentene bak BTKeyMini har muligens fått med seg pepperdrysset over iPhone-tastaturet, og derfor designet et hendig lite tastatur som skal gjøre det mye enklere å være iPhone-eier.

Tastaturet kommuniserer med iPhonen ved hjelp av blåtann, og det skal i det hele tatt gjøre det å skrive SMS og lengre E-poster til en fryd.

Ikke norsk.

BTKeyMini selges fra denne nettsiden og koster 92 dollar (ca kr 600). Men som den observante leser sikkert allerede har oppdaget: Det mangler norske tegn, så da er vi egentlig tilbake på startstreken.

Men forhåpentligvis vil en lignende løsning komme i norsk utgave.

Kilde: crunchgear.com og avalive.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer