Mobil ladestasjon

Smart, smart.

Mobil ladestasjon
Publisert

Ettersom ingen lenger bruker sigarettenneren i bilen til å fyre opp sigaretter, er det fint at den kan brukes til noe nyttig. Som å stappe gammelt tyggegummipapir i det lille hullet, fordi du har brukt opp resten av lagringsplassen i bilen til annet søppel.

Denne USB-laderen er hakket mer nyttig.

Lad og kjør.

Den kobles i det hullet vi allerede har snakket om, og gir deg hele fire USB-porter som kan brukes til å alt fra å drive USB-vifter til å lade mobiltelefonen eller mp3-spilleren.

USB-laderen kommer med flere forskjellige plugger som passer til ulike ladestandarder (slapp av, oppfinnerne av den uendelige mengden forskjellige ladeplugger kommer til å brenne der du vet når livet er over).

Den lille laderen har overspenningsbeskyttelse, og hvis du kan din volt fra din watt leverer den seks av det første i DC.

Prisen er usle 12 dollar, eller 60 kroner, og selv om du nok ikke kan forvente all verdens hva ladehastighet angår, er som kjent nødstrøm bedre enn ingen strøm.

Kilde: Prylfeber

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer