Mono er det nye stereo

Motorsykkel med identitetskrise.

Mono er det nye stereo
Publisert

Motorsyklister som raser forbi trebarnsfaren på motorveien er kanskje egnet til å gjøre far nostalgisk og tenke på et liv i frihet, og hvis han virkelig har det ille begynner han å nynne på tema fra "Easy Rider".

Glem bare ikke at MC-føreren ikke har det fullt så festlig når han treffer resultatet av de mørke skyene i horisonten - forutsatt at han ikke kjører en MonoTracer.

Dyrebar.

Vanligvis ville bilder som det over (og de under) blitt akkompagnert av en setning som forteller at dette "bare er et konsept", og kanskje også et "og gudene vet om det noengang blir virkelighet".

MonoTracer er derimot virkelig, og kan bli din hvis du legger rundt 420 000 kroner på disken.

Det er i prinsippet en overbygd, regnsikker motorsykkel med to seter under chassiset, og med et aerodynamisk design som gjør at den overgår en vanlig Suzuki eller Kawasaki hva luftmostand angår.

Rask nok.

Den firesylindra BMW-motoren yter 130 hestekrefter, og tar MonoTracer fra 0 til 100 på 5.7 sekunder. Sykkelen veier mellom 460 og 485 kilo, avhengig av tilleggsutstyr, og har en topphastighet på rundt 250 km/t.

Vi er litt spent på hvordan den fungerer i lyskryss og ved uventa stopp. Den har riktignok støttehjul på siden (forvent mobbing fra de store guttene på jobb når de ser deg), men hva hvis du plutselig befinner deg for nær sidebilen? Lager du et pent, hjulformet merke i døra hans?

Mens du lurer på disse store, eksistensielle spørsmålene kan du kose deg med den korte videoen under, eller sjekke ut flere bilder av MonoTracer til venstre.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer