Musikk som varmer

Endelig et hodeplagg tilpasset musikksjeler.

Musikk som varmer
Publisert

Vinteren er rett rundt hjørnet og musikkelskere landet rundt har trolig begynt å grue seg allerede:

På den ene siden ønsker du gjerne å lytte til musikk, på den andre siden ønsker du også å holde ørene varme. Men, å kombinere lue med musikk har hittil vært en ganske så komplisert affære. Før nå.

Endelig!

Nå er den her, lua som vil få musikksjeler verden rundt til å juble. Den nye lua er nemlig utstyrt med integrerte høytalere!

Plutselig slipper du en rekke utfordringer som framt til nå har vært spire til direkte hodebry.

Som for eksempel om du skal plassere hodetelefonene på utsiden eller innsiden av lua. Det første vil i så fall ta knekken på litt av lydopplevelsen, det siste vil se veldig klumpete og lite smart ut.

For ikke å snakke om hvis du befinner deg i områder der musikk ikke er tillatt. Ingen kan ta en frossen sjel for å gå med lue.

Musikklua koster ca 175 kroner. Hvis pris og lyd går hånd i hånd, bør du kanskje ikke forvente deg all verden av lyden, men praktisk er den i alle fall.

Kilde:

thinkgeek.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer