Når bilen blir ditt første hjem

Pioneers vanvittige bilstereo gir en utstrakt hånd til alle som blir kastet ut fra hjemmet.

Når bilen blir ditt første hjem
Publisert

Idet du rusler slukøret mot garasjen for nok en overnatting i bilen, så vet du innerst inne at du satte i gang hele krangelen fordi du faktisk ikke orket enda en kveld med DDE på stereoen og «Days Of Our Lives» i opptak på TVen.

I bilen, en Toyota Corolla fra 1984, venter nemlig nirvana. Og Nirvana i fem kanaler, galopperende gjennom bildør-høyttalerne som var de indianere på flukt fra den hvite mann i unaiten en gang for ganske lenge siden.

Pioneers AVIC-VH009 er toppmodellen i en bilanlegg-serie som må være noe av det råeste du kan kjøpe i én pakke akkurat nå.

Skjermen på sju tommer betyr at det ikke gjør noe at du glemte brillene på stuebordet, og med en forsterker med 5.1-lyd, innebygget TV-tuner, og en DVD-spiller som spiller alle formater mellom himmel og jord, vil Petter Stordalen slite når utstøtte samboere landet over flytter inn i bilen — og ikke på hotell.

Nostalgikere vil sette pris på at anlegget også spiller minidiscer, mens futuristene blir fra seg av begeistring over harddisken, tredimensjonal GPS (det skulle bare mangle) og DivX-kompatibilitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer