Når det innvendige teller

Nå vil du glede deg til neste væromslag.

Når det innvendige teller
Publisert

Værsnakk er muligens ett av de mest hyppige temaer hva angår å redde seg selv ut av pinlige pauser. Ikke uten grunn, da temperaturene her til lands er like skiftende som humøret til en PMS-rammet.

Men nå er det lansert en jakke som kan få deg til å glemme alt som heter værforhold. For iført denne jakka vil dere garantert få nye ting å snakke om.

Helårsjakka.

Den nye jakka fra Merrell er nemlig litt utradisjonell. Ifølge produsenten selv skal den sikre deg optimale forhold, samme hvilken retning termometeret skulle bevege seg i.

Oppsamler.

Årsaken er at jakka inneholder mange små lommer som du selv kan fylle opp etter vær og vind. På høsten kan du f. eks ta på deg denne når du skal ut å rake; spar noe av løvet og bruk det som isolasjon.

Sommerjakka

kan evt. la seg designe ved hjelp av isterninger, etterfulgt av et friskt bad.

Innendørs, og på lørdagskvelden, kan den kanskje gjøre seg som potetgullskål?

Som du sikkert allerede har skjønt, så er mulighetene uendelige. Det eneste vi er litt usikre på, er hvor i all verden vi skal gjøre av kredittkortet.

Jakka kan kjøpes fra Merrells nettside for ca kr 500.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer