Neida, den spiser ikke barnet

Denne barnevogna ser kanskje sulten ut, men slapp av.

Neida, den spiser ikke barnet
Publisert

Å slå sammen en barnevogn slik at den får plass i bagasjerommet på din nye knøttlille Toyota Aygo er omtrent like behagelig som å slå kneskåla på glasskanten av stuebordet - tre ganger på rad.

En amerikansk barnevognprodusent med det svært lite politisk korrekte navnet - for fedre - 4moms har presentert barnevogna som gjør det så enkelt å pakke den sammen at hvis du skulle mislykkes, har du herved mistet lisensen til å reprodusere deg selv.

Bretteknust.

Vogna heter Origami, etter den japanske papirbrettekunsten med samme navn, og det er altså ikke tilfeldig. Den automatiske foldemekanismen aktiveres med et knappetrykk på håndtaket, og hvis du nå ser for deg grusomme scener med en stresset far eller mor som glemmer å fjerne barnet før de trykker på knappen (tro meg - det kunne skjedd), så skal det ikke være mulig å begå den tabben.

Origami har innebygget sikkerhetsmekanisme som hindrer uønsket sammenklapping, sannsynligvis først og fremst fordi en slik tabbe fra produsentens side ville ført til det største erstatningssøksmålet i amerikansk rettshistorie, men forhåpentligvis også for å beskytte barnet.

Strømførende.

Den spesielle vogna har også en innebygget dynamo som gir vogna strøm. I tillegg til å folde vogna opp og ned, gir den også strøm til en skritteller, og til, jada, kjørelysene.

4moms flørter også med miljøvernerne. 90 prosent av Origami er laget av resirkulerbart materiale, og kommer også med romslig lagringsplass for shoppingsyke mødre, koppholder til både barn og voksne, og vaskbart trekk.

Vogna forventes å være på det amerikanske markedet i begynnelsen av 2009, med en antatt pris på 650 dollar (rundt 3700 kroner). Livsforsikring er ikke inkludert.

Trykk på PLAY på videoen under for en kort, men effektiv demonstrasjon:

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer