Overstrømmende reklame

Endelig en billboard det går an å like.

Overstrømmende reklame
Publisert

San Francisco skal først og fremst ta seg av én ting: Som hippietidas uoffisielle hovedstad har de et moralsk ansvar for å beskytte folk som fortsatt har langt hår mot mobbing.

Nå går en av byens strømleverandører i bresjen for å ivareta også byens miljøvernomdømme, en annen etterlevning etter hippiene. Menneske og natur er som kjent ett.

Elektrisk.

Dette gigantiske skiltet er, som det står på den hvite flaten, ikke en reklameplakat. Det er en liten strømprodusent.

Det er amerikanske Pacific Gas and Electric Company som står bak prøveprosjektet, der et skilt er utstyrt med et stort solcellepanel på toppen.

Døgnrytme.

Under svært heldige omstendigheter kan det produsere 3.4 kilowatt elektrisitet per dag, noe som ifølge PG&E skal være nok til å brødfø en familie på fire med strøm i 24 timer.

Noe av årsaken til at skiltet ikke genererer enda flere kilowatt, er naturligvis at skiltet behøver strøm for å lyse opp plakaten om natta. Det er litt ironisk, siden dette, som skiltet sier, ikke er reklame. Men altså er det likevel.

På en måte.

Kilde: Geekologie

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer