PhotoTrackr Pro husker alt

Denne har bedre hukommelse enn deg.

Publisert

Forestill deg en tur i skogen, eller en spasertur i urbanjungelen. Plutselig kommer du til et sted du aldri har vært. Du aner så vidt hvordan du kom deg ditt, ettersom meste parten av turen gikk du med lukkede øyne mens du prøvde å synge ”jeg gikk en tur på stien”-kanoen på egen hånd.

Så hvordan kommer du deg hjem igjen? Det kan ikke være så vanskelig. Velg en himmelretning og gå for det. Men det er ikke det morsomme i denne historien. Det morsomme begynner når du har kommet deg hjem og setter deg foran datamaskinen, hvor du kan plugge inn PhotoTrackr Pro - en geotracker som husker akkurat hvor du har vært.

Vet hvor det skjer.

Geotracking har blitt populært i det siste, og flere mobiler har blitt annonsert med den morsomme funksjonen. De fleste mobiler med denne funksjonen lagrer koordinater sammen med bilder du tar ved hjelp av satellitt. På denne måten er det enkelt å etterpå kunne vise på et kart, akkurat hvor bildene har blitt tatt.

Med en dedikert geotracker åpner mulighetene seg. Denne holder følge med deg konstant, og lagrer alt av koordinater i sitt 4MB flash-minne. Det virker ikke som så mye, men den lover å holde opp til 40 dager vanlig bruk. Batteritiden er imidlertid på 32 timer, så du må lade den ganske ofte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer